Mi se bavimo dizajnom, proizvodnjom i prodajom poslovnih uniformi preko 30 godina sa jasnim ciljem da ponudimo na jednom mestu kompletnu pripremu, od dizajna do gotovog proizvoda. Povezujući ambiciju, kreativni izazov i porodično majstorstvo uspeli smo da krojački salon pretvorimo u modernu i profesionalnu kompaniju Nag. Osvajamo nova tržišta, širimo bazu klijenata i imamo jasnu viziju razvoja kompanije.

“Jednako je važno imati sopstveni dizajn i prepoznatljiv vizuelni identitet.
Jednobraznost odevanjavanja u poslovnom svetu upućuje na izbor kvaliteta proizvoda i ne skreće pažnju na pojedinca u kolektivu.”

Aleksandra Popović

Dizajniramo i proizvodimo poslovne i radne uniforme. Naš motiv i krajnji cilj je potpuni kvalitet i prepoznatljivost u svim segmentima – od dizajna, razvoja proizvoda, izbora kvalitetnih materijala, do vrhunske izrade.Ponosimo se velikim brojem zadovoljnih klijenata koji posluju u različitim industrijama ali dele nešto zajedničko, težnju ka kvalitetu i prepoznatljivosti sopstvenog brenda kroz njima jedinstveni stil oblačenja. Nudimo jedinstvenu slobodu u odabiru materijala, boja i dizajna, kvalitetnu, funkcionalnu, udobnu i savremeno dizajniranu odeću namenjenu svim privrednim granama. Posebnu poslovnu ekspertizu imamo u poslovnim uniformama, uniformama za hotelsku industriju i ugostiteljstvo, zdravstvo, trgovinu, HTZ – radnu i promotivnu uniformu. Mi doprinosimo imidžu vaše kompanije i ulivamo poverenje vašim klijentima.

NAG - Aleksandra Popović

Aleksandra Popović je diplomirala na Fakultetu Primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu. Stečeno znanje kroz zanatsku praksu krojača konfekcionara i likovnosti koja je bitna na umetničkoj Akademiji danas primenjuje u svom radu. Uspešno je transformisala mamin krojački salon u uspešnu, profesionalnu, modernu kompaniju 2005. godine. Aleksandrin cilj je da sa svojim timom stručnih saradnika ponudi na jednom mestu kompletnu pripremu od dizajna do gotovog uzorka. Smatra da je jednako važno imati sopstveni dizajn i vizuelni identitet prepoznatljiv kao i logo firme kroz koji se brendira kompanija. Jednobraznost odevanja u poslovnom svetu upućuje na izbor kvaliteta proizvoda i ne skreće pažnju na pojedinca u kolektivu.

Udata, majka dve devojčice. Živi i radi u Beogradu.